Cvjetni dizajn

Već dugi niz godina stvaramo vjenčanja o kojima se priča …. iza nas je velik broj odrađenih projekata, zadovoljnih klijenata …puno cvjetnih kreacija kojima smo dirnuli, mijenjali i pomicali sve Vaše osjete...izvan granica očekivanja…

Rješenje za svoju veliku cvjetnu priču možete pronaći kod nas. Naša ideja je stvoriti potpuni vizualni dojmam Vašeg vjenčanja, stoga preferiramo vjenčanja koja su sadržajno i konceptualno dorađena do zadnjeg detalja. Note i boje cvijeća moraju se savršeno poklapati s izborom prostora, godišnjeg doba i prije svega Vašim osobnim stilom.

U stvaranju nezaboravnih i individualiziranih cvjetnih kreacija biramo najbolje iz prirode. Koristimo prije svega, domaće cvjetne vrste koje oplemenjujemo s uvoznim programom i resursima stranih proizvođača iz cijelog svijeta. Kroz naše resurse, Vama želimo ponuditi bezgraničan pristup svim vrstama i bojama cvijeća.

Dizajn za nas počinje promišljanjem i osobnim odabirom svakog pojedinog cvijeta. Cvijeću pristupamo s posebnim poštovanjem i brigom i upravo tim pristupom osiguravamo najbolju kvalitetu za Vas.

U stvaranju vjenčanja o kojima se priča, koristimo bogati izbor dekorativnih elementa iz naše ponude koji daju finalni kontekst svakom odabranom cvijetu.

Naša filozofija je slaviti ljepotu života, darove prirode i ljudsku kreaciju…