Oduvijek promatram svijet s puno senzibilnosti i  još kao dijete shvatila sam da me to određuje. Upravo ta senzibilnost uvijek me tjerala da vrlo svjesno pomičem svoje granice percepcije i izlazim iz uobičajene zone komfora. Voljela sam s posebnim senzibilitetom promatrati sve oko sebe, smatram da je to dar. Oduvijek sam  obožavala mijenjati pogled i kut gledanja stvari.  Imala sam poseban senzibilitet za emocije, boje i strukturu Uživala sam u senzacijama bilo kojeg oblika kreacije. Vrlo sam temeljita i posvećena svemu što radim i naprosto obožavam proces i put od vizualizacije do finalnog produkta u dizajnu.

Izazovi i pomicanje granica nemogućeg moja su druga najdraža strast. Tako sam spojila  izazove majčinstva i stvaranja brenda  u 26 godini otvaranjem vlastite tvrtke u istoj godini kada sam postala i majka. Smatram da su to moje najvažnije odrednice, majčinstvo i  dizajn.

Showroom design and events kao brand iza sebe broji danas uspješnih 10 godina rada i  preko 300 uspješnih projekata.  Paralelno stvarati i rasti kroz majčinstvo i dizajn velik je izazov, ali i velika ljubav. Volim napomenuti da smo se odgajali uzajamno.

Rad je uz dizajn moja omiljena disciplina iako kada stvaram nemam osjećaj da radim. Vizualnim  stvaranjem  danas se bavim na više područja - kroz dizajn i stilizaciju interijera, dizajn vjenčanja i evenata, cvjetni dizajn te scenografiju. Naš rad je u svakom aspektu vrlo prepoznatljiv i imamo vrlo usko postavljenu nišu klijenata. Naše klijentice su vrlo samosvjesne autentične žene s jako izraženim osjećajem za estetiku, koje su istodobno slobodoumne, senzibilne  i hrabre. Kao brand usmjereni smo na kvalitetu i specifičan senzibilitet za svakog klijenta i ne volimo žonglirati s previše projekata godišnje. Važan nam je odnos sa svakim klijentom i maksimalna posvećenost, te finalni produkt dizajna koji mora biti u skladu s našim kriterijima. Volimo izazove u dizajnu  i ljestvicu estetike postavljati vrlo visoko.