Dizajn interijera

Naše usluge

• savjetovanje o rasporedu i odabiru namještaja, odabiru podnih i zidnih obloga, teksturama i bojama interijera, izboru rasvjete
• izrada idejnog rješenja u tlocrtu
• izrada 3D vizualizacije prostora
• obilaženje trgovina s klijentom
• izrada troškovnika uređenja interijera
• organizacija i nadzor radova u prostoru
• usluga dekoriranja/završne stilizacije privatnog ili javnog prostora za određene namjene

Galerija projekata Pošaljite upit

Savjetovanje

Ako planirate novi životni prostor ili jednostavno želite osvježiti postojeći prostor u kojem živite ovo je idealna usluga za Vas. Kroz uslugu savjetovanja možemo Vam pomoći u makeover-u odabrane prostorije ili više prostorija u Vašem životnom prostoru.

Usluga savjetovanja podrazumijeva stručno savjetovanje u vidu odabira boja i tekstura u prostoru, položaja i odabira namještaja u prostoru, izbora podnih i zidnih obloga, odabira rasvjete te svih dekorativnih elemenata u prostoru.

Usluga savjetovanja može uključivati i izradu inspiracijske mape dizajna s prijedlogom izbora boja, tekstura, namještaja i rasvjete u dogovoru s klijentom. Prema kojoj možete samostalno nastaviti planiranje I realizaciju svog životnog prostora.

Također ako imate dileme oko vlastitih odabira vizualnih rješenja i namještaja ili jednostavno želite riješiti problem na koji ste naišli u planiranju i realizaciji vaših planova u interijerima ovo je također idealna usluga za Vas.

Uslugu savjetovanja možete dogovoriti putem naše kontakt forme ili zatražiti cjenik naših usluga. Usluga savjetovanja obavlja se direktno u prostoru koji je predmet usluge savjetovanja ili online putem video sastanka.

Galerija projekata Pošaljite upit

Idejno rješenje/projekt interijera

Idejno rješenje odnosno projekt interijera izrađuje se nakon detaljnih konzultacija s klijentom o njegovim željama, potrebama, životnim navikama i stilu života, odnosno o namjeni prostora i inicijalnim željama ako se radi o poslovnom objektu.

Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom. Prijedlog, opis i popis namještaja s dobavljačima i cijenama, prijedlog boja, tekstura, zidnih i podnih obloga (ako nisu već unaprijed definirane) , te rješenja rasvjete. Prema potrebi izrađuje se troškovnik radova i namještaja, te nacrti za namještaj po mjeri.

Opcionalno u projektu interijera nudimo mogućnost izrade 3-D vizualizacije koja uvelike olakšava klijentu mogućnost predodžbe prostora u stvarnosti, te olakšava daljnje korake u realizaciji projekta.

Cijenu ukupnog projekta određuju brojni čimbenici, te se u skladu s procjenom ukupnog opsega posla, cijena formira nakon inicijalnog sastanka s klijentom.

Osnovne smjernice i informacije o cijenama, kao i inicijalni dogovor za izradu ponude možete dogovoriti putem naše kontakt forme.

Galerija projekata Pošaljite upit

Izvedbeni projekt

Izvedbeni projekt obuhvaća organizaciju i nadzor radova, te izradu detaljne dokumentacije za potrebe građevinskih i svih drugih potrebnih radova opremanja. Izvedbeno rješenje možete se ugovoriti nakon dovršetka kompletnog idejnog rješenja. Odlična je usluga ako nemate iskustva u planiranju i organizaciji radova te ako vam stil života ne ostavlja prostora za samostalnu realizaciju i kompletiranje vlastitog interijera.

U izvedbenom rješenju donose se izvodi rasvjete, plan polaganja podnih i zidnih obloga, nacrti za izradu namještaja po mjeri.

Također u izvedbenom projektu postoji mogućnost traženja ponuda izvođača radova s naše strane, te prezentacija istih uz zajednički odabir izvođača s klijentom. Podrazumijeva i koordinaciju svih radova s odabranim izvođačima radova.

Galerija projekata Pošaljite upit

Ostale usluge

ODABIR BOJA ili PODLOGA ZA ZIDOVE
U samom prostoru ili na temelju fotografija, videa prostora.

ORGANIZACIJA PROSTORA
Izrada tlocrta na temelju dobivenog tlocrta postojećeg stanja.
Usluga obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega s ucrtanim položajem rasvjete.

OBILAZAK TRGOVINA S KLIJENTOM
Savjetovanje klijenta u trgovinama namještajem i oblogama. Na licu mjesta se usklađuju razni elementi interijera, usklađuju se boje, traže se najbolja rješenja.

SAVJETOVANJE U PROSTORU KOJI SE UREĐUJE
Dolazak u prostor te stručno savjetovanje u vidu odabira boja i tekstura u prostoru, položaja i odabira namještaja u prostoru, izbor podnih i zidnih obloga, odabir rasvjete, te dekorativnih predmeta.
Usluga savjetovanja može uključivati izradu inspiracijske mape s izborom boja, tekstura, namještaja i rasvjete u dogovoru s klijentom.

IZRADA PROJEKTA INTERIJERA
Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom. Prijedlog, opis i popis namještaja s dobavljačima i cijenama, prijedlog boja, tekstura, zidnih i podnih obloga (ako nisu unaprijed definirane), te rješenja rasvjete. Prema potrebi izrađuje se troškovnik radova i namještaja, te nacrti za namještaj po mjeri.

ORGANIZACIJA I NADZOR RADOVA
Usluga obuhvaća traženje ponuda od izvođača, pomoć investitoru pri odabiru izvođača te organizacija i nadzor radova.
Cijena ove usluge se kreira nakon dogovora s investitorom i ovisi o opsegu i kompleksnosti radova.

DEKORIRANJE ili STILIZACIJA INTERIJERA
Usluga stilizacije i dekora privatnih i javnih prostora za svakodnevni život i rad ili pružanje profesionalnih usluga uključuje izradu ideje koja se prezentira investitoru, izradu troškovnika radova s materijalima i odabranim artiklima , zatim dobavu dekorativnih artikla te izvođenje i nadzor stilizacije interijera . Cijena usluge se formira nakon razgovora s klijentom.

Galerija projekata Pošaljite upit