Idejno rješenje odnosno projekt interijera izrađuje se nakon detaljnih konzultacija s klijentom o njegovim željama, potrebama, životnim navikama i stilu života, odnosno o namjeni prostora i inicijalnim željama ako se radi o poslovnom objektu.

Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom. Prijedlog, opis i popis namještaja s dobavljačima i cijenama, prijedlog boja, tekstura, zidnih i podnih obloga (ako nisu već unaprijed definirane) , te rješenja rasvjete. Prema potrebi izrađuje se troškovnik radova i namještaja, te nacrti za namještaj po mjeri.

Opcionalno u projektu interijera nudimo mogućnost izrade 3-D vizualizacije koja uvelike olakšava klijentu mogućnost predodžbe prostora u stvarnosti, te olakšava daljnje korake u realizaciji projekta.

Cijenu ukupnog projekta određuju brojni čimbenici, te se u skladu s procjenom ukupnog opsega posla, cijena formira nakon inicijalnog sastanka s klijentom.

Osnovne smjernice i informacije o cijenama, kao i inicijalni dogovor za izradu ponude možete dogovoriti putem naše kontakt forme.