ODABIR BOJA ili PODLOGA ZA ZIDOVE
U samom prostoru ili na temelju fotografija, videa prostora.

ORGANIZACIJA PROSTORA
Izrada tlocrta na temelju dobivenog tlocrta postojećeg stanja.
Usluga obuhvaća određivanje položaja prostorija te namještaja unutar njega s ucrtanim položajem rasvjete.

OBILAZAK TRGOVINA S KLIJENTOM
Savjetovanje klijenta u trgovinama namještajem i oblogama. Na licu mjesta se usklađuju razni elementi interijera, usklađuju se boje, traže se najbolja rješenja.

SAVJETOVANJE U PROSTORU KOJI SE UREĐUJE
Dolazak u prostor te stručno savjetovanje u vidu odabira boja i tekstura u prostoru, položaja i odabira namještaja u prostoru, izbor podnih i zidnih obloga, odabir rasvjete, te dekorativnih predmeta.
Usluga savjetovanja može uključivati izradu inspiracijske mape s izborom boja, tekstura, namještaja i rasvjete u dogovoru s klijentom.

IZRADA PROJEKTA INTERIJERA
Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom. Prijedlog, opis i popis namještaja s dobavljačima i cijenama, prijedlog boja, tekstura, zidnih i podnih obloga (ako nisu unaprijed definirane), te rješenja rasvjete. Prema potrebi izrađuje se troškovnik radova i namještaja, te nacrti za namještaj po mjeri.

ORGANIZACIJA I NADZOR RADOVA
Usluga obuhvaća traženje ponuda od izvođača, pomoć investitoru pri odabiru izvođača te organizacija i nadzor radova.
Cijena ove usluge se kreira nakon dogovora s investitorom i ovisi o opsegu i kompleksnosti radova.

DEKORIRANJE ili STILIZACIJA INTERIJERA
Usluga stilizacije i dekora privatnih i javnih prostora za svakodnevni život i rad ili pružanje profesionalnih usluga uključuje izradu ideje koja se prezentira investitoru, izradu troškovnika radova s materijalima i odabranim artiklima , zatim dobavu dekorativnih artikla te izvođenje i nadzor stilizacije interijera . Cijena usluge se formira nakon razgovora s klijentom.