Ako planirate novi životni prostor ili jednostavno želite osvježiti postojeći prostor u kojem živite ovo je idealna usluga za Vas. Kroz uslugu savjetovanja možemo Vam pomoći u makeover-u odabrane prostorije ili više prostorija u Vašem životnom prostoru.

Usluga savjetovanja podrazumijeva stručno savjetovanje u vidu odabira boja i tekstura u prostoru, položaja i odabira namještaja u prostoru, izbora podnih i zidnih obloga, odabira rasvjete te svih dekorativnih elemenata u prostoru.

Usluga savjetovanja može uključivati i izradu inspiracijske mape dizajna s prijedlogom izbora boja, tekstura, namještaja i rasvjete u dogovoru s klijentom. Prema kojoj možete samostalno nastaviti planiranje I realizaciju svog životnog prostora.

Također ako imate dileme oko vlastitih odabira vizualnih rješenja i namještaja ili jednostavno želite riješiti problem na koji ste naišli u planiranju i realizaciji vaših planova u interijerima ovo je također idealna usluga za Vas.

Uslugu savjetovanja možete dogovoriti putem naše kontakt forme ili zatražiti cjenik naših usluga. Usluga savjetovanja obavlja se direktno u prostoru koji je predmet usluge savjetovanja ili online putem video sastanka.