Dizajn i scenografija eventa

Tvrtka showROOM Vam pruža usluge dizajna i opremnaja svih scenografskih zahtjeva Vaših poslovnih evenata.

Vizualnim planiranjem, opremanjem i cvjetnim dizajnom nudimo kreativna vizualna rješenja Vaših otvorenja, primanja, konferencija, domjenaka, promocija proizvoda i usluga.

Evente vrhunskog vizualnog dojma pomno planiramo i oplemenjujemo cvjetnim instalacijama iz vlastite produkcije. Bogatim izborom inventara usklađujemo evente do posljednjeg detalja, a sve u skladu s prirodom posla i vizualnim identitetom Vaše tvrtke kao i tipom planiranog eventa.

U radu nas pokreće kreativnost, inovativnost i fleksibilnost, stoga uvijek imamo odgovor na sve Vaše zahtjeve kao i iznimna rješenja za svaki zadani budget.

Galerija stvarnih evenata

Vizualna riješenja - 3D

Usluga izrade vizualnih 3-D nacrta za sve vrste poslovnih evenata.

Koristimo posljednje trendove digitalnih tehnologija uz pomoć kojih pružamo uvid u stvarnu vizualizaciju svakog pojedninog detalja, tlocrtna i scenografska riješenja.

Najam opreme i dekorativnih elemenata

U ponudi izdvajamo bogat izbor opreme i cvjetnih instalacija visokog estetskog dojma.

Raspolažemo s preko 3000 dekorativnih elemenata u čemu smo jedinstveni u Hrvatskoj, a što Vam pruža mogućnost zatvaranja svih stilskih vizualnih rješenja Vaših događanja.

Galerija opreme i dekorativnih elemenata

Papirna konfekcija

Personaliziranim pristupom pružamo potporu u vizualizaciji i dizajnu Vaših eventa. Pružamo mogućnost izrade pozivnica, personaliziranih poklona, plakata, menua i sl.